ZiNiZ Inspiration Movement


Wat is de ZiNiZ Inspiration Movement en waar staat het voor?

Missie:

ZiNiZ Inspiration Movement (kortweg ZIM) is een beweging in oprichting, die is ontstaan vanuit ZiNiZ, met als doel te inspireren, te verbinden en samen te werken aan een economie van(uit) het hart.

Het vervullen van je dromen door je hart te volgen. Droom je je leven of leef je je dromen? Want in je hart vindt je een authentieke kracht, die je kunt ervaren door je persoonlijkheid af te stemmen op je hart, op harmonie, op samenwerking, op het vermogen te delen en op eerbied voor het leven. De ZIM grondgedachte is dan ook dat het geheel meer is dan de som der delen. (Simpel gezegd door samenwerking kun je meer bereiken dan in je eentje).

ZIM herkent zich in uitspraken als die van Johan Cruyff:”Als je gelukkig wilt zijn, dan moet je dingen doen waar je gelukkig van wordt”.

Maar ook in die van Albert Schweitzer. “Succes is not the key to happiness, happiness is the key to succes. If you love what you’re doing, you will be succesfull”.

ZIM denkt en handelt vanuit de gedachte dat er genoeg is voor iedereen en wil dit graag uitdragen naar de wereld. ZIM ziet geld dan ook vooral als middel, niet als doel. Dus niet: hoe kan ik (meer) geld (of goederen) krijgen? Maar wat heb ik te bieden?

ZIMheeft ervoor gekozen om herkenbaar te zijn door 7 thema’s als uitgangspunt te nemen voor dat waar we voor staan. ZIM vindt het belangrijk om de kwaliteiten van die thema’s in de wereld te  brengen en daarmee de wereld een beetje mooier te kleuren. De thema’s zijn:

  • dansen/beweging
  • passie
  • vertrouwen
  • vrede
  • vrijheid
  • dromen
  • stilte

ZIM wil een platform en netwerk bieden, aan iedereen die zich herkent in waar ZIM voor staat, en die een product(en) (en/of dienst(en) aanbiedt dat betrekking heeft op één (of meerdere) van de thema’s.

De gedachte erachter is door ZIM zo groot mogelijk te maken, door aandacht te geven aan de 7 thema’s, mensen te stimuleren dit ook te doen en elkaar te inspireren.

ZIM biedt je de kans om te kijken naar nieuwe, misschien niet zo voor de hand liggende combinaties van samenwerken, en reclame te maken binnen een netwerk waar je misschien ook niet zo gauw aan gedacht zou hebben. Zodat de kans om iedereen een boterham te laten verdienen met dat wat ie het liefste doet, zo groot mogelijk wordt. Omdat ons motto is: het hart als leidraad en ten dienste van het geheel.

ZIM wil ook , door samenwerking, mooie producten maken en aanbieden. Ook weer met als doel te inspireren en te verbinden. En ZIM wil On the Move. Zich presenteren op verschillende locaties in den lande en (netwerk)bijeenkomsten organiseren. 

Op zondagmiddag 23 april 2017 was de presentatie en lancering van ZIM. En het was een bijzonder geslaagde middag! Voor meer informatie zie onze speciale FB pagina van ZIM.

 https://www.facebook.com/Ziniz-Inspiration-Movement-383549058705182/

 

 

Is je belangstelling gewekt? Wil je meer informatie of je bij ons aansluiten, neem dan contact op met: Marion Flims, via: info@zinizdeventer.nl of bel : 06-12859280

 

Activiteiten ZIM


ZIM On The Move.

Zaterdag 31 maart a.s. is er een cd presentaie van de prachtige ZIM cd in Enschede. Een geweldige combinatie van muziek, onze gedichten en dat midden tussen de meest geweldige kunst.

We spelen van 13.30 tot 15.00 uur bij Pop-up Art Gallery 4 The Benefit, aan de Marktstraat 10 te Enschede. 

 

Cursus intuïtief schrijven, de 7 weekse Intensive, een reis langs de 7 thema's van ZIM, voor meer informatie zie onder het kopje: schrijfworkshops.

Producten van ZiNiZ Inspiration Movement


Bekijk hieronder nog een aantal producten van ZIM:
Stuur jouw bestelling naar: zinizinspirationmovement@gmail.com

 

 

 

 Prijslijst:

 

Deelnemers ZIM Producten:

http://www.astridzuurveen.com/

http://praktijkaquamarijn.nl

http://miranda-arling.exto.nl

https://www.facebook.com/jur.wenderich?fref=nf

https://www.facebook.com/e.lussenburg?fref=ts

www.martinadolfsen.nl

http://www.zinzing.jouwweb.nl

www.martinvandevrugt.nl

https://emilypuzzleboxart.jimdo.com

http://www.tysdamhuis.nl/

http://www.ellymaessen.com/

http://galerie57.nl

http://www.onstein.net

https://www.facebook.com/search/str/Nancy%2BHeerde/keywords_top

http://klankverbinding.nl

http://www.ovho.nl/musici/1332942625/

https://www.facebook.com/carmen.kamphuis

http://www.freshflowdesign.nl

https://www.facebook.com/jody.bard.9

https://www.volledigcoaching.nl/