Inspiratiedagen/combi-workshops


Vanaf zaterdag 19 augustus gaan we van start met een reeks van inspiratiedagen, combiworkshops, drie workshops op één dag, waarbij één thema vanuit verschillende invalshoeken belicht wordt. En we beginnen in augustus met het thema: vrede

Drie fantastische workshops rondom dat thema. Te  beginnen met een workshop intuïtief schrijven door mezelf (Marion Flims), een fantastische workshop waar ik uit eigen ervaring heel veel over kan vertellen. Hoe schrijven van enorme betekenis voor mij is geweest, en welk een louterend en transformerend als ook helend effect dat op mij heeft gehad. En als ik daar ook maar iets van kan overdragen dan voel ik mij een gezegend mens. Voel ik me toch wel, maar toch......

Na het intuïtief schrijven gaat je inspiratie- en ontdekkingstocht verder met je horoscoop. En Emmy Verbruggen, astrologe, verzorgt het tweede gedeelte van de workshop. In je horoscoop gaat ze kijken naar de planeet Venus. Venus staat symbool voor de vrouwelijke energie, voor verbinden, voor harmonie en vrede. Hoe staat deze planeet in je horoscoop en zo geeft ze je inzicht in waar voor jou vrede te vinden is en hoe makkelijk of hoe moeilijk dat is. In een visualisatie ga je je rijke bron van je eigen onbewuste aan het woord laten. Met deze informatie ga je een persoonlijke ‘tarotkaart’ maken voor vrede en met deze kaart ga je voelen waar voor jou vrede in je lijf zit. Hoe voelt dit en waar in je lijf zit het gevoel van vrede? De kaart en de inzichten neem je mee naar huis om te her-inneren en te verankeren.  Kijk voor meer info op www.astrologieadvies.nl

En last but not least, sluiten we af met een prachtig healing hang concert, zo noem ik het maar even, door niemand minder dan sjamaan Martin Adolfsen, die ik inmiddels wat langer ken dan vandaag, en ik ga er verder niks over zeggen, maar laat je meenemen op de prachtige klanken.....en gelooof mij, daarna ga je heen in vrede.......

En die vrede neem je mee in je hart, draag je uit, straal je uit naar je omgeving.Je gaat naar huis met nieuwe inzichten. Enthousisast, geïnspireerd,wijzer geworden. Welness voor hart en ziel, body en mind, zou je kunnen zeggen. Dat is wat wij jou gunnen. De vraag is: gun jij het jezelf? Om het thema vrede eens wat meer te belichten en te onderzoeken. Want we kunnen allemaal wel roepen dat we graag vrede op aarde willen, maar hoe leven we het zelf (na)? Vrede begint tenslotte in je eigen hart. (Voor meer uitgebreide info zie onze activiteitenagenda). 

Wees welkom bij deze reeks van verdiepende combi-workshops op iedere derde zaterdag van de maand, passend bij het thema van die maand. Dit jaar dus:

Zaterdag 19 augustus, thema: vrede

Zaterdag 16 september, thema: vrijheid. 

Zaterdag 21 oktober, thema: dromen.

Zaterdag 18 november thema: stilte. 

 

De ruimte is beperkt omdat wij het belangrijk vinden met kleine groepen te werken en zo persoonlijke aandacht te kunnen schenken.

Zaterdag 19 augustus: thema: vrede.

Aanvang: 10.00 uur tot ca. 16.30/17.00 uur.

Prijs: 79,- euro (vooraf te voldoen)

Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

ZiNiZ Inspiration Movement


Wat is de ZiNiZ Inspiration Movement en waar staat het voor?

Missie:

ZiNiZ Inspiration Movement (kortweg ZIM) is een beweging in oprichting, die is ontstaan vanuit ZiNiZ, met als doel te inspireren, te verbinden en samen te werken aan een economie van(uit) het hart.

Het vervullen van je dromen door je hart te volgen. Droom je je leven of leef je je dromen? Want in je hart vindt je een authentieke kracht, die je kunt ervaren door je persoonlijkheid af te stemmen op je hart, op harmonie, op samenwerking, op het vermogen te delen en op eerbied voor het leven. De ZIM grondgedachte is dan ook dat het geheel meer is dan de som der delen. (Simpel gezegd door samenwerking kun je meer bereiken dan in je eentje).

ZIM herkent zich in uitspraken als die van Johan Cruyff:”Als je gelukkig wilt zijn, dan moet je dingen doen waar je gelukkig van wordt”.

Maar ook in die van Albert Schweitzer. “Succes is not the key to happiness, happiness is the key to succes. If you love what you’re doing, you will be succesfull”.

ZIM denkt en handelt vanuit de gedachte dat er genoeg is voor iedereen en wil dit graag uitdragen naar de wereld. ZIM ziet geld dan ook vooral als middel, niet als doel. Dus niet: hoe kan ik (meer) geld (of goederen) krijgen? Maar wat heb ik te bieden?

ZIMheeft ervoor gekozen om herkenbaar te zijn door 7 thema’s als uitgangspunt te nemen voor dat waar we voor staan. ZIM vindt het belangrijk om de kwaliteiten van die thema’s in de wereld te  brengen en daarmee de wereld een beetje mooier te kleuren. De thema’s zijn:

  • dansen/beweging
  • passie
  • vertrouwen
  • vrede
  • vrijheid
  • dromen
  • stilte

ZIM wil een platform en netwerk bieden, aan iedereen die zich herkent in waar ZIM voor staat, en die een product(en) (en/of dienst(en) aanbiedt dat betrekking heeft op één (of meerdere) van de thema’s.

De gedachte erachter is door ZIM zo groot mogelijk te maken, door aandacht te geven aan de 7 thema’s, mensen te stimuleren dit ook te doen en elkaar te inspireren.

ZIM biedt je de kans om te kijken naar nieuwe, misschien niet zo voor de hand liggende combinaties van samenwerken, en reclame te maken binnen een netwerk waar je misschien ook niet zo gauw aan gedacht zou hebben. Zodat de kans om iedereen een boterham te laten verdienen met dat wat ie het liefste doet, zo groot mogelijk wordt. Omdat ons motto is: het hart als leidraad en ten dienste van het geheel.

ZIM wil ook , door samenwerking, mooie producten maken en aanbieden. Ook weer met als doel te inspireren en te verbinden. En ZIM wil On the Move. Zich presenteren op verschillende locaties in den lande en (netwerk)bijeenkomsten organiseren. Op dit moment zijn er zo’n twintigtal mensen achter de schermen volop bezig met het realiseren van prachtige producten die  we straks gaan lanceren.

Op zondagmiddag 23 april was de presentatie en lancering van ZIM. En het was een bijzonder geslaagde middag! Voor meer informatie zie onze speciale FB pagina van ZIM.

 https://www.facebook.com/Ziniz-Inspiration-Movement-383549058705182/

 

Is je belangstelling gewekt? Wil je meer informatie of je bij ons aansluiten, neem dan contact op met: Marion Flims, via: info@zinizdeventer.nl of bel : 06-12859280

 

Deelnemers ZIM


http://www.astridzuurveen.com/

http://praktijkaquamarijn.nl/

http://miranda-arling.exto.nl/

https://www.facebook.com/jur.wenderich?fref=nf

https://www.facebook.com/e.lussenburg?fref=ts

www.martinadolfsen.nl

http://www.zinzing.jouwweb.nl/

www.martinvandevrugt.nl

https://emilypuzzleboxart.jimdo.com/

http://www.tysdamhuis.nl/

http://www.ellymaessen.com/

http://galerie57.nl/

http://www.onstein.net/

https://www.facebook.com/search/str/Nancy%2BHeerde/keywords_top

http://klankverbinding.nl/blog/

http://www.ovho.nl/musici/1332942625/

http://www.alsbrugmanpraten.nl/

https://www.facebook.com/carmen.kamphuis

http://www.freshflowdesign.nl/

https://www.facebook.com/jody.bard.9

https://www.facebook.com/zoe.hemmes.5?fref=ts