Blog


Wil jij weten wat schrijven voor jou kan doen en betekenen, lees dan onderstaande blog.

https://zinizblog.wordpress.com/2017/04/06/schrijven-is-een-levensbehoefte-schrijven-is-in-contact-treden-met-noem-het-maar-de-bron/

Schrijfworkshops ZIM


 Schrijfworkshops intuïtief schrijven, geïnspireerd op de thema’s van de ZiNiZ Inspiration Movement.

Vanaf mei zijn er maandelijks workshops schrijven, met iedere maand een ander thema. Door met de verschillende thema’s aan de gang te gaan, kun je op ieder aspect van je leven meer zicht krijgen. We belichten iedere maand een ander aspect, waar we dieper op in gaan. Niet alleen heeft schrijven een helende werking, het kan ook een ware transformatie in jezelf teweeg brengen. Iedere workshop staat door het specifieke thema, op zichzelf en dus kun je aan de workshops afzonderlijk deelnemen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen met die thema’s die voor jou relevant zijn aan de slag te gaan.

Maar wil je echt de diepte in, dan zou ik adviseren om ze allemaal te volgen. Of in elk geval minimaal drie workshops bij te wonen, omdat  is aangetoond dat na drie maanden er echt een verschuiving kan gaan plaatsvinden in je bewustzijn en daardoor in de keuzes die je maakt  en het gedrag dat daarbij hoort. Daardoor kan schrijven dus daadwerkelijk helpen om het leven te gaan leiden dat je graag wilt voor jezelf.

Omdat het hier gaat om intuïtief schrijven, zullen we bij iedere workshop, voorafgaand aan de schrijfopdracht een korte meditatie doen om zoveel mogelijk contact met je innerlijk(e) (stem) te maken en de gedachtenstroom van alledag eerst even tot rust te brengen. De workshops zullen zoveel mogelijk in stilte plaatsvinden. Daarna is er gelegenheid voor wie dat wil, het e.e.a. te delen.

De groepen zijn klein, maximaal 6 deelnemers.

De prijs bedraagt per keer: 35,- euro, vooraf te voldoen.

Voor de maand juni is het thema: passie.

Woensdag 14 juni, aanvang: 19.30 uur

Zaterdag 17 juni, aanvang: 14.00 uur

 

Workshop intuïtief schrijven was een succes!!


Leuke workshop gehad zaterdag, intuïtief schrijven aan de hand van de 7 thema's van de ZiNiZ Inspiration Movement. Dit keer met thema: dans.

Uiteraard met gebruikmaking van de bijbehorende stenen (rode jaspis) en de bijbehorende mood-spray, die de dames ook mee naar huis mochten nemen.

En dan even afstemmen op één van de schitterende tracks van de cd van de ZiNiZ Inspiration Movement, die in de maak is en die we hopelijk rond september kunnen gaan lanceren.

Wil jij ook contact maken met je diepste innerlijke drijfveren en een proces van transformatie opstarten? In juni geef ik weer 2 workshops, maar dan met thema passie. Je krijgt een schriftje, een mooie steen, een mood-spray en nog oefeningen mee naar huis. Hoe leuk is dat?

 

Hieronder de track die mooi bij het thema dans past. De cd is in de maak, we hopen zo rond september de cd klaar te hebben en dan houden we natuurlijk weer een leuk feestje om de cd te promoten. 

 

Ga eens lekker even rustig zitten, sluit je ogen en laat de prachtige muziek zijn werk doen. Enjoy.

 

https://cl.ly/2p1l3w0L0h2m