Informatie workshops en gratis tips


Hier vind je alle informatie over de schrijfworkshops en cursussen en onderaan de gratis tips om zelf alvast mee aan de slag te gaan. (Je kunt doorscrollen naar beneden).

Samen schrijven


Iedere maand hou ik op een zaterdagmiddag een schrijfuur. Gezelig samen schrijven aan de hand van een paar oefeningen. Deelname is gratis. 

De eerstkomende data zijn: Zaterdagmiddag 7 april en zaterdag 12 mei tussen 14.00 en 15.00 uur. Dan  gaan we samen (dagboek)schrijven aan de hand van een aantal oefeningen. Voor iedereen die van schrijven houdt of er een start mee zou willen maken. Of het leuk vindt om gezamenlijk te schrijven. Voor iedereen die al een workshop of cursus bij me heeft gevolgd maar graag in de flow van het schrijven wil blijven door samen te schrijven, of voor iedereen die wellicht belangstelling heeft om een workshop of cursus te gaan volgen maar eerst wil kijken of het iets voor hem/haar is. Voor iedereen die weer de verbinding van hoofd en hart wil maken. Kortom voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en zich realiseert dat wezenlijke verandering bij jezelf begint (en eindigt).  En zich ervan bewust is dat alle antwoorden enkel in jezelf gevonden kunnen worden. Alles wat je wilt zien en zijn in de (buiten)wereld, zit (al) in jou. Dus ken uzelve. Je zou zomaar nog eens versteld van jezelf kunnen staan. 

We starten om 14.00 uur precies, dus zorg dat je op tijd bent.

Vooraf graag even laten weten als je komt via: info@zinizdeventer.nl

7-weekse Intensive intuïtief schrijven


7- weekse Intensive, intuïtief schrijven.

Ben jij een vrouw van boven de 45 jaar? En zit je momenteel in een situatie waarin je een beetje vast loopt? Op het gebied van je gezondheid, opspelende hormonen en/of andere narigheid? Op het gebied van relaties? Partnerrelaties, vriendschappen? Op het gebied van werk? Of andere zaken?En zou je die graag nader bij jezelf willen onderzoeken? Aandacht willen geven?

Om zo steeds weer een laagje dieper in je ziel af te dalen en te leren nog dieper in liefde te groeien? Voel je de heersende vrouwelijke energie, van helen, verbinden, steunen, transformeren en wil je daar meer op in tappen door meer jezelf durven zijn en je kwetsbaar op te stellen? En wil je jouw ziele roerselen en inzichten delen met een kring van gelijkgestemde vrouwen?

Dan is de 7 weekse Intensive, intuïtief schrijven, beslist iets voor jou! Op 18 april start de nieuwe Intensive. En zoals het woord al zegt, kenmerk van de Intensive is dat het steeds intenser wordt. Dat geldt dus ook voor de volgende 7-weekse Intensive. Want het wordt een diepgaande innerlijke ont-dekkingsreis.

Wat gaan we doen?

We maken in 7 weken een fantastische reis langs 7 thema’s (van de Ziniz Inspiration Movement ((levens)dans, passie, vertrouwen, vrede, vrijheid, dromen en stilte) en 7 chakra’s. Aan de hand van gerichte schrijfoefeningen, meditaties en visualisaties  en met gebruikmaking van muziek, mandala’s, edelstenen en geuren om het proces te intensiveren, gaan we aan onze reis beginnen. Het maken van een moodboard en een klankschalensessie maken deel uit van dit proces.We komen in een kleine groep (max 6 deelnemers) wekelijks bij elkaar. Daarna ga je thuis verder aan de slag met de oefeningen. Investering tijd: Iedere dag zo’n 10 tot 15 minuten. (Meer mag natuurlijk altijd).

De prijs voor deze 7-weekse Intensieve is: 299,-euro. En dat is inclusief de starterskit ter waarde van 50,- euro. De starterskit bestaande uit: De 7-delige kaartenset, de doos met 7 etherische oliën, de 7 edelstenen en de cd. En inclusief materialen en de klankschalensessie. Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Startdatum: dinsdag 19 juni van 19.30 tot 21.30 uur. (Einddatum 31 juli). Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

Eerst kennismaken en/of nog vragen? Wees welkom op het GRATIS schrijfuurtje, zaterdag 12 mei a.s. van 14.00 tot 15.00 uur. (meer info: www.zinizdeventer.nl) Of mail je vraag naar: info@zinizdeventer.nl

Op alle workshops en cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. (zie onderaan deze pagina). 

Online training: wat is jouw soulpurpose?


ONLINE TRAINING, START 14 MEI

Leven in overeenstemming met je soulpurpose.

In een training van 4 weken, krijg je iedere week een nieuwe sleutel aangereikt om die week mee aan de slag te gaan. Je krijgt hele gerichte (intuïtieve)schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties en andere opdrachten. Je kunt ze volgen in je eigen tijd en tempo, lekker vanachter je computer of je laptop.

Wat leer je in die 4 weken?

- Je ontdekt je wat jouw soulpurpose is.
- Je ontdekt wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en je krijgt handvatten aangereikt hoe je jezelf hiervan kunt bevrijden.
- Je leert hoe je jouw gewoontepatronen kunt doorbreken.
- Hoe je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen kunt versterken en verankeren.
- Je leert hoe je jezelf in een (energetische) staat van passie en enthousiasme kunt brengen.
- Hoe je kunt afstemmen op je ware potentieel.
- En je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven door in actie te komen.

Start: 14 mei.  Prijs: 25,- euro.
Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

 

Workshop dagboek schrijven


Workshop dagboek schrijven, dinsdag 1 mei.

Wat is nu de kracht van iedere dag schrijven? Van het bijhouden van een dagboek voor jezelf? Want het is zoveel meer dan alleen maar opschrijven wat er in je leven gebeurt. Je krijgt veel meer inzichten in jezelf en in je drijfveren. Je kunt al je angsten en je twijfels aan het papier toevertrouwen. Het brengt je in contact met de stem van je ziel. Met je passie, je dromen, je verlangens. Met je eigen innerlijke wijsheid. Het helpt je om diepe pijn te verwerken. De kracht van schrijven is helend en transformerend. Het brengt je helderheid en vreugde. En geeft antwoord op al je vragen. Schrijven is een ontdekkingsreis naar jezelf.

De vraag is ben je er klaar voor om jezelf te ontmoeten?

Geef je dan op voor de workshop dagboek schrijven.

Dinsdag 1 mei.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur.

Prijs: 25,- euro Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

Heel Holland Schrijft


Aangezien het mijn missie is om heel Holland aan het schrijven te krijgen, vanwege de enorme helende en transformerende kracht die het heeft (en waarover ik al een heleboel gezegd en geschreven heb), wil ik je hierbij van harte uitnodigen om mee te doen en wel door simpelweg te beginnen met het schrijven van een dagboek.

Weet je nu niet precies hoe je dat het beste kunt aanpakken? Bekijk dan hieronder de 11 stappen die ik voor je heb opgeschreven, zodat je gelijk lekker aan de slag kunt.

Stap 1. Begin! Klinkt simpel, maar zo is het echt. Begin gewoon. En al doende leert men, nietwaar?

Stap 2. Koop een (dag)boek. Een schrift. Blocnote. Met of zonder lijntjes. Doe wat goed voelt voor jou. Het is JOUW dagboek, JOUW reis. Schrijf met pen, potlood, stift. Schrijf met links of schrijf met rechts. Sommige mensen gebruiken liever de computer, ook dat is helemaal oké. Ik vind het leuk om mezelf af en toe te trakteren op een heel mooi schrijfboekje. Met mooie stof, maar ik schrijf ook net zo makkelijk op een blocnote als die voorhanden is en ik niks anders bij de hand heb.

Stap 3. Schrijf wanneer je maar wilt. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds. ALS je maar schrijft. Heb je juist meer behoefte aan structuur? Kan in het begin ook zeer zeker erg handig zijn, ik raad het meestal wel aan om te doen, om eerst even in de structuur en het ritme van het schrijven te komen, kies dan iedere dag een vast moment (of twee) om te schrijven.

Stap 4. Schrijf op elke gewenste plek. Je hoeft geen vaste plek te hebben om te schrijven. Als je dat helpend vindt, dan moet je het zeker doen. Kijk ook hier wat goed voor je voelt. Misschien wil je er juist een speciaal plekje voor jezelf voor maken. Een kaarsje en een wierookje aansteken. Alles is prima. Onthoud dat er geen goed of fout is. Experimenteer met de verschillende mogelijkheden.

Stap 5. Sommige mensen vinden het prettig om eerst te mediteren voordat ze gaan schrijven en dat kan zeker ondersteunend zijn. In mijn workshops en cursussen doe ik dat ook altijd. Maar het hoeft niet.

Stap 6. Begin met datum en plaats te noteren. Dat is leuk als je het later nog eens terugleest. Dan heb je makkelijk weer het complete plaatje voor je.

Stap 7. Werk met een thema, een bepaald onderwerp als je het lastig vindt om zomaar spontaan te schrijven. Zet bovenaan de pagina dan bijvoorbeeld: werk, en zie wat er naar boven komt drijven. En onthoud: het hoeft geen mooi verhaal te worden, het hoeven geen prachtige volzinnen te zijn en er hoeft geen chronologische volgorde in te zitten. Juiste zinsopbouw en spelling zijn niet van belang.

Stap 8. Schrijf vanuit je hart! Dus zet je pen op papier en laat je hand het werk doen.

Stap 9. Heb een open houding als je schrijft. Probeer alles te verwelkomen wat maar naar boven komt drijven. Wees nieuwsgierig en enthousiast naar wat er gaat komen. Probeer er zoveel mogelijk plezier aan te beleven.

Stap 10. Neem je tijd! Zet door! Wees geduldig! Wist je dat de meest succesvolle mensen allemaal een dagboek bij houden? Hieronder een citaat van Oprah Winfrey : “Het bijhouden van een dagboek zal je leven beslist veranderen op manieren waar je zelfs niet van hebt gedroomd.” Dus houdt vol!

Stap 11. Lees terug wat je geschreven hebt. Het is een bron aan inzichten.

Succes! En heel veel schrijfplezier gewenst.

Algemene voorwaarden.


 Op alle workshops en cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden workshops en cursussen.

Workshops en cursussen:

Een aanmelding geldt als bevestiging van jouw deelname aan de workshop/cursus en acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd.

Betaling:

De totale kosten voor de workshop/cursus dienen uiterlijk 10 dagen voor de datum van de workshop op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Rekeningnummer: NL 46 INGB 0006 2605 42 t.n.v. ZiNiZ 

Annuleren:

Tot 10 dagen voor aanvang kan de cursus/workshop kosteloos worden geannuleerd. Tot 7 dagen voor aanvang annuleren dan vindt er 50% restitutie plaats, daarna is er geen restitutie mogelijk. Wel kun je een ander in jou plaats sturen of (indien mogelijk) doorschuiven naar een volgende cursus.