Samen schrijven.


Iedere maand hou ik op een zaterdagmiddag een schrijfuur. Gezelig samen schrijven aan de hand van een paar oefeningen. Deelname is gratis. 

Zaterdagmiddag 3 maart tussen 14.00 en 15.00 uur gaan we samen (dagboek)schrijven aan de hand van een aantal oefeningen. Voor iedereen die van schrijven houdt of er een start mee zou willen maken. Of het leuk vindt om gezamenlijk te schrijven. Voor iedereen die al een workshop of cursus bij me heeft gevolgd maar graag in de flow van het schrijven wil blijven door samen te schrijven, of voor iedereen die wellicht belangsteling heeft om een workshop of cursus te gaan volgen maar eerst wil kijken of het iets voor hem/haar is. Voor iedereen die weer de verbinding van hoofd en hart wil maken. Kortom voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en zich realiseert dat wezenlijke verandering bij jezelf begint (en eindigt).  En zich ervan bewust is dat alle antwoorden enkel in jezelf gevonden kunnen worden. Alles wat je wilt zien en zijn in de (buiten)wereld, zit (al) in jou.  Dus ken uzelve. Je zou zomaar nog eens versteld van jezelf kunnen staan. 

We starten om 14.00 uur precies, dus zorg dat je op tijd bent.

Vooraf graag even laten weten als je komt via: info@zinizdeventer.nl

8 weekse cursus intuïtief schrijven


8 weekse cursus de "Intensive". 

Ook zo’n zin om op reis te gaan en de zon op te zoeken? Ik nodig je van harte uit om met me mee op reis te gaan. En het wordt een geweldige reis kan ik je vertellen, één die je van je leven niet meer zult vergeten, want waar gaat de reis naar toe? Naar binnen. We gaan een reis naar binnen maken. Van het hoofd naar het hart. Naar jouw hart. Jouw stralende kern, jouw schitterende zon. En dat doen we d.m.v. intuïtief schrijven.

En we maken een prachtige rondreis langs de zeven thema’s (en chakra’s) van de Ziniz Inspiration Movement, en we voelen ons als herboren als we weer “thuis” zijn.

Wil je samen met mij, en een aantal anderen op deze magische reis? Geef je dan nu op voor de 8 weekse “Intensive”, in deze 8 weken gaan we langs de 7 thema’s: levensdans, passie, vertrouwen, vrede, vrijheid, dromen en stilte. 
De groep is klein en intiem, max 6 deelnemers.

Wanneer? in overleg: woensdag van 19.30 tot 21.30 uur of vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Start: 7 of 9 maart
Prijs: 199,- euro (inclusief materiaal). In 2 termijnen betalen is mogelijk.
Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

Wat gaan we doen?

Al schrijvende maken we een reis naar binnen en gaan we van het hoofd naar het hart. Maar het kan een pittige reis worden want je komt in aanraking met je verwachtingen en teleurstellingen, belemmeringen en kwetsuren en je zult bereid moeten zijn om eerlijk naar jezelf te kijken. En uiteindelijk zul je al schrijvende tot de ontdekking komen dat alles “slechts” een overtuiging is. Maar dat is iets dat je voor jezelf zult (moeten) onderzoeken en ervaren.

Voordeel daarvan is dat je gaat inzien dat je de ene overtuiging gemakkelijk kunt inruilen voor een andere. Je kunt ze inruilen voor overtuigingen die meer met je verlangens overeenstemmen, en die dus je (ziel) meer voeden. Overtuigingen zitten in je hoofd en verlangens in je hart en zo hebben we een hele mooie manier om hoofd en hart meer met elkaar te verbinden en in balans te brengen.

En je gaat leren hoe je makkelijker leert afstemmen op het aantrekken van mensen en situaties waar je energie van krijgt, en waar je blij van wordt i.p.v. dat ze energie van je vragen. En intuïtief schrijven is zeer ondersteunend in dat proces.

Dat is een proces, dat je hele leven door gaat maar waarbij je steeds weer een diepere laag aanboort. Je kunt tenslotte altijd blijven groeien in liefde, liefde is immer eindeloos en grenzeloos.

Wat gaat jou deze 8 weekse “intensive” brengen? 

Je zult leren hoe je d.m.v. het schrijven meer in contact komt met je diepste verlangens. Je leert hoe je daar op kunt afstemmen. Je krijgt oefeningen hoe je dit in de dagelijkse praktijk kunt brengen. Je zult meer flow gaan ervaren, meer moeiteloosheid. Je zult je minder snel een speelbal (of slachtoffer) van de omstandigheden voelen. Je krijgt meer grip op je leven.

Je zult steeds meer inzichten krijgen over jezelf en je bewust worden dat jij zelf de kapitein bent van het schip dat we leven noemen en dat jij de koers bepaalt . Dus je zult veel duidelijker de regie over je leven in handen nemen. Weten wat je wilt en welke richting het uit moet. En daarin steeds daadkrachtiger stappen durven zetten.

Je zult andere keuzes gaan maken. Keuzes die echt met je diepste verlangens overeenstemmen. En die je mogelijkheden bieden om jouw ware potentieel te leven. Simpelweg door de prettige ervaring van het dagelijks afstemmen op je verlangens en hierin bezielde actie te gaan ondernemen, gaan ze zich namelijk ook manifesteren. Het zal een verschuiving in perspectief teweeg brengen.

Je zult gezondere keuzes maken. Keuzes maken die overeenstemmen met degene die jij wilt zijn. En met dat wat jij de wereld te bieden hebt. Keuzes maken die goed voelen en die goed (voor je) zijn.

Investering:
Bereidheid om 8 weken lang in jezelf te investeren. En op dagelijkse basis met de (schrijf)oefeningen aan de slag te gaan. (Ongeveer een half uurtje per dag). 
We komen 1 x per week bij elkaar in een kleine groep, om samen het thema voor die week uit te diepen. We kunnen van elkaar leren, elkaar inspireren en ondersteunen. De eerste les zal eruit bestaan je bekend te maken met de “methode” voor intuïtief schrijven. Daarna gaan we elke week met een thema aan de slag.



Op alle workshops en cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden workshops en cursussen.

Workshops en cursussen:

Een aanmelding geldt als bevestiging van jouw deelname aan de workshop/cursus en acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd.

Betaling:

De totale kosten voor de workshop dienen uiterlijk 14 dagen voor de datum van de workshop op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Rekeningnummer: NL 46 INGB 0006 2605 42 t.n.v. ZiNiZ 

Annuleren:

Tot 14 dagen voor aanvang kan de workshop kosteloos worden geannuleerd. Tot 7 dagen voor aanvang annuleren dan vindt er 50% restitutie plaats, daarna is er geen restitutie mogelijk. Wel kun je een ander in jou plaats sturen of (indien mogelijk) doorschuiven naar een volgende cursus

Online training: wat is jouw soulpurpose?


ONLINE TRAINING, START 2 APRIL

Leven in overeenstemming met je soulpurpose.

In een training van 4 weken, krijg je iedere week een nieuwe sleutel aangereikt om die week mee aan de slag te gaan. Je krijgt hele gerichte (intuïtieve)schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties en andere opdrachten. Je kunt ze volgen in je eigen tijd en tempo, lekker vanachter je computer of je laptop.

Wat leer je in die 4 weken?

- Je ontdekt je wat jouw soulpurpose is.
- Je ontdekt wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en je krijgt handvatten aangereikt hoe je jezelf hiervan kunt bevrijden.
- Je leert hoe je jouw gewoontepatronen kunt doorbreken.
- Hoe je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen kunt versterken en verankeren.
- Je leert hoe je jezelf in een (energetische) staat van passie en enthousiasme kunt brengen.
- Hoe je kunt afstemmen op je ware potentieel.
- En je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven door in actie te komen.

Start: 2 april. Prijs: 25,- euro.
Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl